SAVU Design & Jewellery

Ostoskori
 

×

Vuosi 2024

Vuoden 2024 aikataulut ovat täsmentyneet. Työpäivien rytmityksen muutos on tuonut pieniä aikataulu muutoksia siihen, miten ja mihin aikaan minut saa kiinni, ja mihin aikaan tapaamisia voi sopia. Paja on edelleen avoinna sopimuksen mukaan, kuten tähänkin asti ja verkkokauppa auki 24/7.

Paja on edelleen avoinna sopimuksen mukaan niin kuin viime vuonnakin. Tapaamis ajat sormusten suunnittelua ja kustomointia varten ovat sovittavissa sähköpostitse designer@savudesign.com tai whatsapilla: 050 377 1154. Työpäivieni rytmitys on muuttunut siinä määrin, että joudun pitämään puhelinta kiinni osan työpäivästä, joten ensisijainen yhteydenottotapa on sähköposti tai whatsapp viesti, niillä saat minut varmimmin kiinni. Kirjallisessa viestinnässä on myös se etu, että molemmille osapuolille jää mustaa valkoisella, siitä mitä on suunniteltu ja sovittu.

Tapaamis aikoja sovin mieluiten arki iltapäiville klo 16-17, sillä se sopii useimmille työssäkäyville tai arki aamupäiville klo 10-11. Tapauskohtaisesti ja varsinkin pitkänmatkalaisille, on mahdollisuus sopia tapaaminen arkisin myös klo 17-18 välille tai viikonlopulle.

Vuonna 2024 keskitän verkkokaupan tilausten toimituksen ja lähetyksen tiistai ja perjantai päiville. Tuotteiden nouto suoraan pajalta on myös mahdollista samoina päivinä klo 16-17 ja ennakkoon sopimalla nouto on mahdollista sopia myös jollekin muulle ajalle tai päivälle.

Korpiromanttista vuotta 2024!