SAVU Design & Jewellery

Ostoskori
 

×

Sairauslomalla marraskuun loppuun saakka.

Sairauslomasta tulikin pidempi. Paja on toistaiseksi kiinni, ainakin marraskuun loppuun. Verkkokauppa on auki.

Verkkokaupan tilaukset saadaan hoidettua apuvoimin normaalissa 21 arkipäivän toimitusajoissa. Uniikkivalmistukset, ovat kuitenkin sairausloman ajan jäissä, niitä emme ota vastaan ennen sairausloman loppua. Pahoittelut kaikille asiakkaille, mutta tässä kestää nyt jonkin aikaa, että tämä seppä saa kammettua itsensä taas elävien kirjoihin täältä upottavilta Tuonelan Soilta. Minä siis keskityn lepäämään, toipumaan ja hengittämään metsää.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tilauksiisi tai tuotteisiin liittyen, toivon niiden saapuvan sähköpostitse (tai Savun Whatsappiin), sillä en seuraa sosiaalista mediaa aktiivisesti tai pidä puhelimia äänet päällä sairausloman aikana. Sähköposti on tällä hetkellä varmin reitti saada minut kiinni, vaikkakin hidas, sillä en lue sitä kuin harvakseltaan. E-mail: designer@savudesign.com

Sairauslomasta sytyi Kalevalaishenkinen loitsu. Kipua ja montaa muuta vaivaa on kalevalaisessa kansanperinteessä loitsittu pois ihmisistä ja eläimistä, niiden innoittaman kirjoitin oman pienen loitsun. Olkaa hyvät.

”Väisty väsy juokse tiehes

kipu kivien koloihin

kauas kauna kalkuttele

uupumus untehen maille

kipinäiseen kipuvuoreen

kiputytön kirnuttavaks

pois pohjolan perukoille”